Sisältöön »
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Avaa haku

Ratkaisukeskeiset tilitoimistopalvelut juuri sinulle.

 
Palvelut

Palvelut

Tilitoimistopalvelumme kattavat lakisääteisistä palveluista erikoispalveluihin. Lakisääteiset palvelut ovat kirjanpitolain (1336/1997) säädösten mukaan velvoittavia, joita voidaan täydentää yrityksen tarpeiden mukaan. Yrityksesi sopiva kokonaisuus kartoitetaan aloitus konsultaatiossa.

 

Arvopalvelumme sisältävät talousneuvontaa yhtiöoikeudellisista asioista. Arvopalveluissa tarjoamme lisäksi opastusta oikeanlaiseen hallitustyöskentelyyn. HR-palveluissa laadimme työsopimuksia ja todistuksia. Tarjoamme asiakkaillemme myös erityyppisten asiakirjojen laadintaa, jotka löytyvät kohdasta erikoispalvelut.

palvelut-2.jpg
 

Ota yhteyttä, niin rakennetaan sinulle sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

 
 
Lakisääteiset palvelut

Lakisääteiset palvelut

Yrityksesi taloushallinto hoidetaan sovitusti kuukausittain ja tiedot ilmoitetaan verohallintoon. Laadimme yrityksesi tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Saat kuukausittain sähköpostilla tuloslaskelman ja alv-tiedon. Tulevaisuutta ajatellen suosittelemme sinulle sähköistä taloushallintoa.

 
 

Täydentävät palvelut

Lakisääteisten palveluiden lisäksi voimme halutessasi huolehtia yrityksesi sähköisestä laskutuksesta sekä myynti- ja ostoreskontrasta. Palkanlaskentapalvelut täydentävät tarvittaessa palvelupakettia, jos yrityksessäsi on työntekijöitä.

Täydentävät palvelut
 
 
Arvopalvelut ja talousneuvonta

Arvopalvelut ja talousneuvonta

Olemme apunasi, kun yhtiömuodon miettiminen tai muuttamien, yritystoiminnan lopettaminen tai myyminen on ajankohtaista. Controller-palvelut auttavat sinua ymmätämään yrityksesi talouden lukuja paremmin. Voit kysyä neuvoja osakeyhtiön hallitustyöskentelyyn ja päätöksentekoon liittyen. Palkanlaskentaa tukevat HR-palvelut helpottavat toimintaasi.

 
 

Erikoispalvelut

Yrittäjä, oletko miettinyt yrityksesi asioita tulevaisuuden varalle. Näiden palveluiden kautta voit itse määrittää, kuka/ketkä hoitavat ja kuinka asioita hoidetaan, jos sinulle tapahtuu jotakin, mikä estää juuri sinua hoitamasta asioitasi.

Erikoispalvelut
 
x