fiilis-etusivu.jpg
 
Logo [Laskenta-10]
Logo [Laskenta-10]

Tietosuoja / GDPR

Tälle sivulle on kerätty tietoja Laskenta-10:n tietosuojapolitiikasta liitryen 25.5.2018 voimaan tulleeseen EU:n tietosuoja-asetukseen (GDPR, General Data Protection Regulation). Tietosuoja-asetus pitää sisällään velvoitteita henkilötietoja käsitteleville yrityksille.

Lyhyesti EU:n tietosuoja-asetuksesta

Tietosuoja-asetus pitää sisällään uusia tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevia
velvoitteita. Olennaista uudessa tietosuoja-asetuksessa on riskiperusteinen lähestymistapa
sekä rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuus. Rekisterinpitäjältä vaaditaan erityistä
huolellisuutta käsiteltäessä arkaluontoisia tietoja. Rekisterinpitäjän on pystyttävä
osoittamaan, että se toimii asetuksen mukaisesti.

Lisätietoja tietosuoja-asetuksesta löytyy Tietosuojavaltuutetun toimiston sivustolta.

Laskenta-10 sopimusmuutokset 2018

Laskenta-10 päivittää asiakkaidensa olemassa olevat toimeksiantosopimukset vastaamaan EU:n tietosuoja-asetusta. Samalla päivitämme yleiset sopimusehtomme. Vuodesta 2004 käytössä olleita tilitoimistoehtoja (KL2004) on muutettu, ja uusissa koko tilitoimistoalan laajasti käyttämissä yleisissä sopimusehdoissa (TAL2018) on huomioitu monia tilitoimistopalveluiden kehittymiseen ja muuttumiseen liittyviä seikkoja. Samalla on parannettu sopimusehtojen luettavuutta ja ymmärrettävyyttä.

Uusissa ehdoissa on huomioitu sähköisten palveluiden ja sähköisten viranomaisilmoitusten asettamat vaatimukset sekä määritelty tietotekniikan kehittymisen johdosta sopijapuolten sopimusvastuut aiempaa tarkemmin.

Sopimukset on mahdollista päivittää sähköisesti, jolloin asiakkaidemme yhteyshenkilöt
saavat sähköpostiinsa linkin sähköiseen allekirjoitukseen, jonka kautta uudet ehdot
voidaan hyväksyä. Asiakkaan niin halutessa, tämä sopimuspäivitys voidaan toimittaa ja
allekirjoittaa paperisena versiona.

Päivitetyt toimeksiantosopimukset

Päivitetyt toimeksiantosopimukset koostuvat alla listatuista kokonaisuuksista.

Sopimuksen osa
Tarkenne

Toimeksiantosopimus
Asiakaskohtainen sopimus palvelun tuottamisesta

Yleiset sopimusehdot
Taloushallintoliiton yleiset sopimusehdot (TAL2018)

Liite 1.1
Seloste henkilötietojen käsittelytoimista
Laskenta-10:ssä


Liite 1.2
Henkilötietojen tietoturva Laskenta-10:ssä

Liite 1.3
Asiakkaan toimittama ohjeistus ja kuvaus henkilötietojen käsittelystä

Liite 2
Henkilötietojen tietoturva ohjelmistoissa


 


Laskenta-10

Puistolinna
Hämeentie 2   A-rappu   2. krs
30100 Forssa




 info@laskenta-10.fi

 Sähköinen laskutusosoite:
 operaattori: OpusCapita Group Oy
 Verkkolaskuosoite: 003718650546
 Välittäjätunnus: E204503

 Y-tunnus: 1865054-6